Annons
Annons

TAKYOGA ÄR ALLTID EN BRA IDE


 

En såndär måndag morgon när Stockholm badar i varmt ljus och livet känns lite bättre. När man inte behöver snooza 30 000 gånger, rullar ner till stan från söder med utsikt över Gröna Lund, det glittrar i vattnet och stan har inte hunnit vakna.

Annons

Just en sådan morgon hade min kära Anja tillsammans med skönhetsmärket philosophy tvingat ner oss för att först yoga (på så nära Sri-Lankanskt-tak-yoga-morgon-vis det går att komma), sedan äta brakfrukost och avslutningsvis cykla hem igen, med en hel påse full av philosophyprodukter (som bygger på att man ska kunna köra hemmaspa deluxe). Ja ni förstår ju, det är inget man frivilligt går på. Hehe.

Skämt och side, det var såklart en väldigt mysig start. Längtar tills jag ska får grooma loss med produkterna.  Ja ni vet det enda som är färdigt i vårt kaos-hem är ju badrummet. Perfekt ju.

Kolla. Såhär såg det ut.

Ja vi börjar väl med den här. Känns inte det passande!? När ni kan koncentrera er på något annat än min stjärt. Säg till.

Jaha då, det här är jättefint!

Armar uppåt sträck. Tycker om den här bilden jättemycket. Lade upp den på Instagram, alla tycker inte som mig.

Supersmidig. Tyckte att han instruktören typ kallade mig Vesslan, men kan ha hört fel.

Eller så är det här Vesslan. Jag kan inte hålla ordning på allt här i världen. Den här grabben kan ni som tränar på SATS gå till tycker jag, han är skitduktig.

Hello! Buffébord helt i min smak.

En tjej helt i min smak!

En kram till Maria som precis är nybliven boksläpperska.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar