Annons
Annons

STARTSKOTT: BERLIN MARATHON


 

Hejsan kära ni!

Igår brann det minsann av, startskottet för marathonträningen. Jag har typ exakt 10 veckor på mig. Det kommer räcka gott.

Långpass har jag inte kört sen fröjden brann, eller ja, närmare bestämt på typ 1 år. Men igår var det dags att se vad framför allt pannbenet går för.

Annons

Jag följer till största delen ett löpupplägg som Lisa Beskow, en av runningcoacherna för adidas har satt ihop, hon är toppen och superduktig så det kommer bli bra.

Det jag kommer förändra i Lisas upplägg är att jag istället för 5 pass löpning med kompletterande styrka kommer jag köra 3 pass löpning och två pass styrka. (Jag är ju en sådan sucker för styrka.)

Jag kommer att sätta ihop ett helt nytt styrkeprogram anpassat efter mina 10 veckor med fokuserad löpning, det blir två olika typer av helkropps med fokus löpstarka, logiskt nog.

Jag brukar som regel lägga långpass på helger men i helgen är jag i Båstad på festligheter så det passade bättre att springa långpass igår.

Igår sprang jag 1,6 mil alternativt kan du springa i 100 min i lugnt behagligt tempo, typ 6,00.

Det var mentalt otroligt skönt att känna att jag har långpassen kvar i kroppen trots ”Long time no see” Men det märktes tydligt och klart i framförallt leder att dom inte är vana än. Men snart så.

Förövrigt känns det väldigt kul att så många vill vara med och ta del av min träning inför Berlin marathon. Hur vill ni delta? Genom att få ta del av mina pass? Genom att få ta del av det mentala? Eller en blandning?

Kram

Vi sprang till Nacka naturreservat igår, det är väldigt fint där, älskar att springa i skogen.

Han är min ständiga hare och bästa långdistanspepp.

Känslan efter avklarat långpass? Alltid som en vinnare.

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar