Annons
Annons

SE UPP BERLIN MARATHON!


 

Jaha mina kära vänner. Då var det bokat och klart, jag sticker till Berlin med adidasgänget och springer marathon i slutet av September. Vad ska man säga!? Vad ska man göra!?

Vad jag ska göra är inte så svårt att räkna ut. I år är första året på länge jag inte har tränat för något särskilt lopp och bara sprungit för att det är härligt. Men. Snipp snapp snutt, så var den mysiga sagan slut.

Annons

Det är dags att mjuka upp det härliga med lite obekvämlighets träning. Dags att sluta lalla runt på mysjogg, dags att styra upp träningsschema för löpningen.

Jag tänker säga att det säkert blir kul och jobbigt för både mig och er, men mest blir nog kul och jobbigt för mig. Själva träningen är ju bara att riva av, själva nervvrakeriet brukar inte smyga sig på fören några veckor innan.

Vad säger ni?

Kommer någon av er springa något längre lopp till hösten så att vi kan peppa varann?

Bilderna är från förra årets långdistansträning när jag för första gången sprang med västskebälte och bestämde mig för att jag är en riktig jäkla hardcore löptönt och ville skjuta mig. Haha

 

(0)
(0)
5 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar