Annons
Annons

RUN LIKE NO ONE IS WATCHING


 

Kommer ni ihåg att jag var på löpanalys på hotell Hobo med Saucony för en tid sen. Häromdagen fick jag de skorna som skulle göra magi för mitt löpsteg, enligt analysen.

Jag hade som plan att springa min första runda i dem igår. Det blev ju toppen med tanke på att det aldrig slutade regna och blåste som att alla blåsinstrument i världen var samlade på kanten av söder.

Annons

Jag är som jag är så jag stack iväg trots blåsinstrument och regn. Det är såklart för tidigt att säga om skorna funkar, även om det kändes skönt att springa i dem. Däremot ska vi prata om att springa.

När jag känner att det kaosar i mitt liv eller att jag känner mig stressad är löpning det enda jag kan falla tillbaka på. Regn, snö eller storm, ingenting kan stoppa mig. Det gör mig hög, är min medititation. Finns inget som rensar mig bättre.

Vad är löpning för er?

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar