Annons
Annons

NIGHT FIGHT BONANZA


 

God eftermiddag kära vänner!

Gissar att hälften av er redan är påväg från där ni bor till någon annanstans för att fira midsommar?! Jag tänker inte lämna stan förens imorgon.

Jag säger hjälp! Vilka intensiva veckor jag har haft, har liksom inte riktigt tänkt på det före eller under, men när jag tänker tillbaka och funderar över varför längtan till sovmorgon och långhelg är så stor så förstår jag.

Annons

Både tråkigt och kul är att jag har haft tema Night Fight denna veckan. Tråkigt för att det var sista passet på säsongens sista camp. Kul för att vi igår körde en Midsommar Night Fight. Både mitt gäng från campet och tjejerna som var med på Midsommarupplagan gör mitt liv till en dröm. Hurra så kul!

Men misströsta inte Alexandra Kamperhaug, ingen har ledsnat på Night Fight. Vi kör igång höstens första vända redan i augusti. Det kommer att gå fort tills att vi är där. På gott och ont såklart.

Vi säger så tills vidare.

Kram

Ja men det ser vi ju alla, att det här inte är Night Fight, men ärligt, vem vill se mörker när vi är inne i årets ljusaste period?! INTE JAG! Tycker att dessa från stranden i Halmstad och ReTreat-helgen känns mycket mer passande. Eller?!

 

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar