Annons
Annons

LIVETS DAG! JAG LOVAR.


 

Har precis satt stjärten i en soffa på O’Learys för att kolla matchen (Sverige-Frankrike). Idag har jag varit allt annat än pigg, men som det är värt det. Jag hade SÅ kul igår och kände mig så galet bortskämd. Mandy och Bea vet hur man får mig att ha det bra, bättre, bäst.

Annons

Förutom att vara trött så har jag tränat med Anja och insett att jag ska få gå på Håkan imorgon. Det kom från ingestans. Men inte ska jag gå själv inte. Bea och Mandy ska med plus jag har finfrämmat från Jönköping som också ska med, typ alla ska med. Tjiho så kul!

Kram och trevlig helg!

Dessa två i mitt hjärta! <3 <3

Det enda vi gjorde förutom att prata om livet, var att skratta och skratta.

Hej hej!

Ja aa mina vänner. Att äta på Supper är det bästa och godaste jag vet!

Tack mina älskade älsklingar för igår! YOLO!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar