Annons
Annons

LISSABON: RESTAURANGTIPS 1


 

Kommer ni ihåg att jag skrev att restaurangen vi åt lunch på skulle få ett eget inlägg!? Bra. Här kommer det. Gå till A Chevicheria på Rua Dom Pedro V 129 och beställ deras Ceviche med lax, mango, drakfrukt och mangoskum och du kommer aldrig vilja äta något annat igen.

Annons

Jag har aldrig förstått varför jag inte gillar Ceviche, det har liksom alla förutsättningar och ingredienser som jag älskar. Men efter att ha ätit den här så inser jag hur stor skillnad det kan vara. Den här smakade mer sommar än smoothien jag tipsande om häromdagen och laxen smälte i munnen.

Utöver fantastiska smaker så var personalen gulligare än gulligast. Stället är ganska litet så du kommer antagligen få vänta en stund på bord, men det är ju bara mysigt.

  

Okej. Det här ser ju inte så kul ut. Förlåt för det, men ALLTSÅ!!! Bland det bästa jag har ätit.

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar