Alexandra Pizzoni
Hej och välkommen till mig! Här finns det utrymme för allt som får mig att må bra; att förmedla och prata om hur hälsa får oss att må, ventilera min ångest, äta på restaurang som att det inte fanns någon morgondag, tipsa om saker och dricka bubbel. Jag är stolt över att jag har skrivit en boken Self-Care med Anja Forsnor och mitt egna fightingkoncept ”Night Fight”, brottas ofta med att inte känns mig tillräcklig.
Annons

Låt mig presentera herr och fru…

Fotograf: Hanna Skoog

Låt mig presentera: Herr och Fru Pizzoni!!! I den overkligaste av stunder. Då när vi stod på en kulle bland vingårdarna, samtidigt som vi hörde ett svagt ljud av stråkar från vår vigselplats ljuda över stan. Solens sista ljus i ett rosa skimmer, våra vänner och familj 10 minuters promenad bort. Bankande hjärta och min blivande man.

Annons

(Ja vi blev så tagna att jag glömde be mina tärnor vänta på mig för att vara med på bild och nej, jag har inte en aning om hur fasen jag ska lösa att jag heter Kamperhaug på IG, men det löser sig. )

2 kommentarer till “Låt mig presentera herr och fru…”

  1. Ellinor skriver: 31 augusti, 2019

    Så böligt, allting! Vilka härliga färger, och vilket slående vackert par ni är! Tack för att du låter oss ta del av er dag. 💕


    1. Alexandra Kamperhaug skriver: 16 september, 2019

      Åh tack tack tack! <3


Dela på:
Annons
Laddar
https://alexandra.elle.se/first-look/