Annons
Annons

Just nu


 

Alltså kolla hur inbjudande Stockholm är just nu. Älskar, älskar, älskar.

Just nu: Sitter jag på en takterass i Sthlm med solen i ögonen och ett iskallt glas Riesling. Det liksom kokar av förvänatan i luften känns äntligen som att alla är påväg ur sina osociala vinteriden. Tror ingen älskar den tiden på året mer än jag. Typiskt att jag precis har friat till David eftersom att det passar så bra att vara singel och sökande såhär års. Mohaha

Annons

Tidigare idag: Känner mig äntligen frisk, vilket innebar ett för jäkla efterlängtat träningspass på gymet. På riktigt, blir dum i huvudet av att inte träna. Mina rör måste rensas. Min energi måste få utlopp. Så ja, jag känner mig som en ny människa nu. Passet hette duga och tog kol på både mig och David.

Om en stund: När vi har druckit upp våra glas kommer vi gå hem och fixa middag. En Påskafton för två står på schemat och jag är löjligt sugen på gubbröra.

Veckans bästa: 2 saker har varit bäst. Den roliga plåtningen som jag och Anja gjorde i onsdagskväll för adidas och ELLE. Även om vi höll på att frysa RÖVARNA av oss, för att vi hade shorts och det var minusgrader, så var vi det ett så härligt team som tog hand om oss på plats och såklart det är väldigt kul att göra sådana jobb tillsammans med just Anja. Sen, vårt hem. Alltså nu städar vi och börjar göra det till vår borg. S O M jag har längtat!!! Kommer bli så fint. Vill ni se före och efterbilder snart kanske?

Dagens känsla: Kände mig ängslig i förmiddags, men efter träning, en lång promenad och solhäng känner jag mig otroligt kattig och glad. Påskmys på topp.

Hoppas att ni har det bra och att solen lyser på era näsor.

(0)
(29)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


AnnonsLaddar