Annons
Annons

EN NY SORTS TACO, VI KAN KALLA DEN POKÉ BOWL


 

Jag älskar Poké Bowl’s. Det är så mycket mer smak och konsistens än i en vanlig sallad. Sallad som för övrigt är det är det mest chansaktiga man någonsin kan ge sig på att beställa. På grund av att man vid 90 procent av tillfällena nästan bara får gröna blad att sitta och gnaga på, medan allt det gottiga utgör 10 procent av toppen. (Ser jag ut som en kanin?)

Annons

Hur som helst. Härom veckan fick jag fixa ihop min egen bowl med mästarnas mästare, Siri Barje. Inte nog med det, hon lärde oss även att göra rosor av avokados. (Behöver ni mig som avokado-ros-tillverkare, tveka inte att mejla mig.)

Både bowl och ros var så mycket enklare att svänga ihop än jag någonsin hade vågat gissa. Skulle säga att det är lika enkelt som tacos, men käns mycket roligare.

Okej såhär. Lägg kladdigt ris i botten på en skål ta typ alla grönsaker du gillar, toppa med salmalax, massor av sriracha mayo, sesamfrö. Typ så OCH din mun kommer att tacka dig big time.

Slutligen BOSCH passade på att lära mig allt som finns att veta om hur man förvarar just grönsaker så att de överlever en hel istid. Väldigt bra för mig och för miljön. (Med tanke på att jag slänger typ 3 påsar bladspenat i veckan och inte har koll på att tomater inte ska förvaras i i kylen alls.)

Känner mig överlärd när jag tänker tillbaka på den dagen. Behöver inte lära mig något mer någonsin.

God natt!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar