Annons
Annons

YOGA & GLASS? JA TACK!


 

Igår morse tog jag 3:ans buss från söder och åkte raka spåret till himmelen. I himmelen finns det yoga och glass. Det vet jag nu.

Okej. Såhär. Grounded Factory och Yollibox, tyckte att det kändes som en lämplig idé att vi skulle mötas upp på Hotell Clarion Amaranten i Stockholm för att yoga, äta våfflor toppade med glass och dricka mimosas. Ja, det var ju helt klart så. Det var en lämplig idé.

Annons

Lite extra guldkant fick vi genom att gå upp till varsitt hotellrum och fixa till oss efter yogan. Vem älskar inte att hänga runt på hotell?!


Passar man bra ihop på bild ska man tydligen vara med i Schlagerfestivalen?! (Det sa i alla fall Klara när hon tog kort på oss.) Vi tänker inte ställa upp nästa års melodifestival, men vi tänker fortsätta skåla i Mimosas resten av livet. Anja och jag.

Har inte varit på Amaraten sen tiden då jag var en småstadstjej och åkte på Stockholmsweekends med mamma och pappa. Det var trevligt då, det är ännu trevligare nu.

…Det utlovas bra häng och drinkar på tap. Ja det är sant.

I lilla skålen jämte min våffla är det jordnötsglass. Huvaligen så god den är. Sätt en ask med sådan framför mig och jag börjar dregla.

 

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar