Annons
Annons

WEEKEND VIBES PÅ EN MÅNDAG


 

Hej på er!

Har ni haft en härlig helg? I lördags hade jag de regnigaste och blötaste timmarna jag någonsin upplevt. Lägg därtill att jag hade valt att bära skinnjacka ”sommarkvällen” till ära och att de Håkanbiljetter vi hade köpt gällde på fredagen (INTE PÅ LÖRDAGEN) och att jag hade så ont i magen när jag kom in på området att jag knappt kunde stå upp.

Annons

På grund av mitt eminenta sällskap, som jag aldrig har tråkigt med och på grund av fantastiska Håkan, så hade jag trots allt en väldigt bra konsert. Att vi dyngsura joggade från Stadion till Rådmansgatan för att hoppa på en buss och hade glömt att äta är ju detaljer man gärna inte missar att prata om. Hela den tokiga kvällen avslutades på Moxyfest hoppandes, dansande till mera Håkan.

Var det någon av er som var på Håkan?

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar