Annons
Annons

TRÄNA NÄR MAN RESER?!


 

Jag gillar att träna när jag reser. Att packa med joggingskorna för att upptäcka nya städer joggandes. Att hitta på luriga styrkecirklar som inte kräver några stänger eller mojänger.

Vad jag absolut inte gillar, är att se det som ett krav. Krav får inte följa med på semester, krav har jag hemma så att det räcker.

Annons

Jag tycker det är skitjobbigt att springa i hetta, så det låter jag bli. Jag tycker att surf och yoga i 20 dagar är en perfekt variation till all annan träning som jag gör hemma.

Det krävs mer än en liten semester för att tappa form. Se snarare semestern som en möjlighet att få lite sug efter din rutinmässiga träning, att du ger sinnet extra kärlek. (Surfbräda ist för löpband = extra kärlek till sinnet iaf för mig.)

(Ligger du inför en tävling eller vill komma igång med träningen då pratar vi om något annat, kanske till och med är uppslag till ytterligare inlägg?!)

Den här resan har yoga fått ta extremt stor plats, något som får för lite utrymme hemma. Varför? För att jag inte prioriterar det.

Blir jag stressad över att muskler och hjärta inte får jobba som dom brukar? Nä.

Att bara låta kroppen göra det den känner för är mitt sätt att alltid hålla träningsmotivationen uppe. Mindre krav. Mer boost. Så funkar jag bäst.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar