Annons
Annons

TENNISTURNERING PÅ BÄSTA SÄTT


 

Förra veckan var intensiv både jobbmässigt och genom att det var mycket sociala tillställningar. På fredagen hade jag tackat ja till att vara med på en heldag med Vitamin Well, kändes toppen när jag bokade på grund av att det handlade om tennis. Kändes sådär  när det väl var dags. Ni vet när man funderar på om det är migrän eller ont i magen man har. Haha

Annons

Väl på plats (ja, man tackar inte ja till saker man sen skiter i att gå på) möttes jag av världens underbaraste människor och ett så vansinnigt välordnat tennisevent från Vitamin Well’s sida att jag aldrig ville att dagen skulle ta slut. Är det inte konstigt hur ofta det är när man känner sig som mest opeppad det blir som bäst.

Tack hela underbara gänget och tack Vitamin Well för en helt och hållet fantastik dag!

Var och en i det här gänget skulle jag vilja träffa minst en gång i veckan. Underbara!

Superuppstryrd turnering!

Herr domare håller sig alert med Vitamin Well.

Kolla på den här tennistjejen. Älskar att skutta runt i Tenniskjol.

Jag och Elin strikar en sann tennispose

Tänk inte på mig. Jag har både öl och bubbel i händerna. Gratis är gott som jag brukar säga.

Efter tennis får man öl… och jordgubbar med grädde, typ det godaste jag vet.

Anna in action.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar