Annons
Annons

TACK FÖR IDAG, SLUT FÖR IDAG


 

Tänker rakt upp och ner avhandla vad jag känner mig extra glad över idag, glömmer jämt att reflektera över sådant, så jag passar på att smida när nu glädjejärnet är varmt.

Den här veckan består till stor del av förberedelser inför kommande helg. Helgen med stort H, helgen då vårt Re-Treat äger rum. Ja ja ja, jag läste att Anja också hade skrivit om det, men snälla nån, låt mig hållas jag kanske inte har någon egen fantasi. Tänk hur roligt och härligt vi kommer att ha det där.

Annons

På tal om förberedelser. Även om det har varit knapert i kassan att starta eget, så är det såhär års ändå så lätt att se fördelarna med det. Det ger en enorm frihet, att som idag sitta med jobb på exakt vilken plats jag vill, som till exempel i lä på balkongen i solen och dricka hutlösa mängder kaffe.

En sista bra sak är att när jag slog upp ögonen så kände jag mig illa till mods, utan och veta varför. Så fick jag ett samtal från min bästis Elisa som bor i Jönköping (vi har inte pratat på flera veckor) och vips så vände hon hela känslan på dagen. Det är bra skit det.

Vi hörs imorgon igen! (Ska bara se vad Anja tycker att vi ska skriva om först.) Haha

 

Ja och sist men inte minst. Tänk att man kan stanna till och suga i sig den här utsikten från cykeln, det är fasen inte heller fy skam.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar