Annons
Annons

SAKER MAN INTE BORDE SÄGA


 

Jag kom precis hem från veckans långpass. Jag hinner alltid tänka väldigt mycket när jag är iväg en hel evighet. Idag tänkte jag på följande.

1. Vätskebälte. Hur fult? Jag tycker att det är lika med att sälja sin själ. Jag har sålt min själ. Ett måste på mina långpass. På tal om måste, hade för första gången med energi-gel inser att det är bättre än sex.

Annons

2. Idag sprang jag i shorts som vandrade uppåt, med det menar jag uppåt mot någon slags stringliknande känsla. Jag orkar inte bry mig, men som folk tittar. Får ingen känsla av om det tittas typ: ”wow hon ser stark, het och snabb ut” eller om det är mer: ”OMG! det dallrar hon borde ha på sig långbyxor.” Gillar inte tittandet. (Å nej, självklart är dom inte så korta så att rumpan syns, men det känns så.)

3. Jag tror att jag blir 10 centimeter kortare för varje långpass, som att ryggraden komprimeras och att jag i slutändan kommer sluta upp som Nils Karlsson Pyssling. Finns det någon slags pysslingforskning gällande löpning eller maskin man kan sträcka ut sig i?

4. Glidmedel eller vad fasen det heter, ni vet sånt man kan ta på på ställen där man får skav när man springer funkar jäkligt bra.

5. Testade bluetooth hörlurar för första gången i mitt liv idag (som någon slags träningsinspiratör/löpare sen en evighet kanske jag borde testa det för en herrans massa år sedan) OH MAMA, det är mitt livs bästa upptäckt, typ alla kategorier. Ska berätta mer.

6. VARJE gång jag ska köra långpass är jag sjukt otaggad innan och försöker alltid övertala mig själv att låta bli. Pysslar med allt och inget för att dra ut på det. Ni vet som när man pluggar och helt plötsligt älskar allt som har med tvätt och disk att göra.

Ja men jag tror att det var allt. Vad tänker ni på när ni är ute och springer?

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar