Annons
Annons

SÅ GÖR DU SISTA RYCKET INFÖR BEACH 2017


 

… sa Alexandra K aldrig någonsin och tillade att det borde vara förbjudet enligt lag att yttra sig som i rubriken. Hur kan vi vara så nedlåtande mot våra egna sinnen och kroppar. Kan någon berätta det för mig!? I ett modernt samhälle borde vi ha kommit betydligt längre än till beach något, år efter år. Det känns förlegat och omodernt.

Annons

För er som alltid har undrat så finns det med träning inga genvägar. Hårt slit och långsiktiga satsningar är det som ger resultat och en snygg sund kropp, utan skador. Det långsiktiga är det enda som gör att vi känner oss stolta och trygga på det mentala planet. Något en quickfix aldrig kommer att fixa.

En kortsiktig satsning gör att du lika snabbt är tillbaka på ruta ett. Sen står du där med svansen mellan benen efter att ha gått ner några hetsiga kilon och känner att om du inte ska ge dig hän 100-procentigt, kan du lika gärna äta tre glassar istället för en, samtidigt som besvikelsen är mer påtaglig än innan du hoppade på tåget mot landet liten.

Känslan av att ta sig tillbaka till gymmet är lika långt bort som hösttermin kändes när man var liten och klev på sommarlov. Inte ens samvetet som nosar dig i nacken när du har ätit dessert varje dag och tycker att det inte spelar någon roll om vätska är vatten eller rosé hjälper din motivation särskilt mycket.

Okej jag hårdrar det, men jag vill bara att vi ska låta bli att fokusera på att ha en superkropp för fyra veckor semester och istället bygga upp något som vi är stolta över året runt och låta de fyra veckorna få bestå av kravlöst livnjuteri där träning fortsätter vara en del av vår rutin för att vi gillar att ha det så.

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar