Annons
Annons

RESA FÖR BLOGGENS SKULL


 

Jag har tjatat och tjatat om att jag vill åka iväg på semester. Typ vad som helst,  men gärna till värmen. Gärna till vågor man kan surfa på. Gärna väldigt långt bort. Framförallt gärna någonstans där jag som newbie på ELLE, kan knäppa så härliga bilder, att ni aldrig någonsin vill vara någon annanstans än på min blogg.

Annons

Förra veckan slog vi på stort och bokade 20 dagar bland palmer och brädor. Enligt mig ser ut som ett utomordentligt bra hotell att spendera tid på, eller vad säger ni om Ceylon Sliders Ge mig 3 veckor sen sitter jag på Arlanda med solhatt i hand och solskyddsfaktor 50 i bagaget, påväg mot Sri Lanka


Dessa bilderna är från Costa Rica för två år sen. Inte konstigt att kroppen skriker efter allt härligt i dessa bilder.

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar