Annons
Annons

Rekord! Jag är nu störst på ELLE


 

Hej hej hej! Okej, det här kanske låter sjukt! MEN! Jag firade alldeles nyss 1 år här på ELLE (tiden går fort när man har kul). Ja alltså det är inte det som är sjukt. Nä ni förstår, sen dess har jag inte kollat hur många ni är som följer mig här på bloggen, alltså aldrig någonsin på ett helt år!! Kanske ointressant information för er, men så klart otroligt kul för mig att ha koll på.

Annons

Och dra mig baklänges så glädjande besked det var att då siffrorna uppdaterade! Tjiho! Jag är nu störst på ELLE! Näääääää absolut inte, men som det har hänt grejer på ett år, så mycket att jag typ känner mig störst, bäst och vackrast! Så otroligt kul och glädjande att ni har hittat hit och att ni fortsätter komma tillbaka. TACK! Kan inte beskriva hur glad och motiverad det gör mig! Peppen jag känner är: WOOP WOOP WOOP!

(63)
(48)
(0)
4 kommentarer | Translate
 

Annons


 
 


AnnonsLaddar