Annons
Annons

BILDER NIGHT FIGHT I MALMÖ


 

Okej mina vänner, här kommer utlovad bildbomb från när Alexandra kom till Malmö och tog med sig Night Fight utomhus. Allt var liksom perfekt. Takterassen vi skulle hålla till på, belysning, peppade tjejer, grym låtlista med Mandy som boss vid DJ-bordet. Det var bara en liten detalj. Det regnade och regnade och regnade.

Annons

Typ en halvtimma innan tjejerna började rulla in i lokalen bestämde vi oss för att flytta in allt från takterassen, för att 5 minuter innan utsatt start besluta oss för att konka ut allt igen. Hahaha SÅDAN kaos, men värt det alla dagar i veckan.

Men. Vem bryr sig ens om lite regn? Inte Malmöbrudar i alla fall, riktiga fighters. Alltså vilken jäkla härlig kväll ni gjorde att det blev! Inget slår glada, underbara och riktigt hardcore superstariga tjejer.

Nästa vecka är det dags för mig att ta mig an Göteborgarna i Botaniska trädgården. Hoppas så att vi ses där för ett hejdundrande pass.

Bosse berättar om passet.

Tjejerna ser ut att gilla vad de hör.

Uppvärmning så att vi kan köra som små Ninjor.

Lyckan över att få ha med världens bästa Johanna (bild ovan). Vi har instruerat tillsammans, tränat för varann och tillsammans. Vi är uppvuxna i Ulricehamn, flyttade och bodde samtidigt i Jönköping, sen Sthlm. Nu bor hon i Malmö sen på tok för länge. Härligaste kramen jag har fått på länge.

Utmanare redo!

 

Ja ni ser ju att regn inte ger sig på oss i första taget. HA!

 

Ni vet när endorfiner dansar disco.

JAG LOVAR!!! Det var inte mitt förslag att vi skulle ta bilden på det här sättet. Men känslan är bra!

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar