Annons
Annons

The End! Night Fight The Tour


 

Känslan inför sista stoppet på Night Fight turnén var fantastisk redan i bilen på väg ner till Jönköping. Jag och Mandy snattrade och lyssnade på grym musik, såklart. Vi stannade och åt hamburgare, drack kaffe och var tionde minut sa jag: ”Det kommer att bli så bra ikväll.”

Annons

Jönköping är speciellt för mig, åren där förändrade mitt liv på så otroligt många plan. Det i sin tur gör såklart att både staden och människorna som bor där, äger en stor plats i mitt hjärta. Typ så inledde jag när jag hälsade alla välkomna. Det blev en känslosam inledning, lokalen var så laddad med kära återseenden och pepp. Ja ni förstår ju själva. Gåshud. (Sa jag det?! ALLA!!! var där, från alla mina kompisgäng, för bra.)

Inte nog med att lokal och prepp var över all förväntan! Jag försökte förklara ovan, men jag KAN INTE med ord beskriva känslorna jag kände före, under och efter passet!! Det är på riktigt den sjukaste träningsupplevelse jag har lett i hela mitt 16-åriga instruktörsliv. Tjejerna, musiken, helheten. Jag kommer att leva på det länge.

När vi avslutat med nedvarvning och stretch bjöd dom mig på den längsta och mest kärleksfulla applåd jag har fått. Ja ni förstår ju hur bra det gick för den här lilla lipsillen… EPISKT! KÄRLEK till er! TACK TACK TACK för att ni kom och skapade magi!

Utöver det vill jag tacka mina partners in crime. Dj Mandy, min kära vän som alltid levererar musik ingen någonsin mer kommer att klara sig utan. Vitamin Well för att ni är underbara att jobba med och för att ni har hjälpt mig att förverkliga drömmen om att sprida Night Fight och träningsglädje genom delar av Sverige. Tack adidas för att ni har hållit oss varma och snygga. Tack Story Hotel Malmö, Botaniska Trädgården Göteborg och Ulf, Jönköpings Kommun för att ni gör det möjligt att skapa träningsupplevelser i världsklass!

OCH TACK ALLA UNDERBARA TJEJER FÖR ATT NI HAR DELTAGIT. Utan er ödmjukhet och kärlek hade inget av det här blivit vare sig roligt eller bra!

Vill du vara med och köra Night Fight i Stockholm LÄS HÄR!

Uppvärmning pågår!

 

Jag peppar, hon skrattar! Bra kombo!

Nathalie och Evve krigar på!

Helena aka Loppan och Emeli, sa innan att dom inte har tränat på evigheter. Yeah right, dom ljög och lurade brallorna av mig. SOM DOM KÖRDE!

Exakt såhär vill man att det ska se ut! 

Amanda leendes som vanligt!

Den här lilla galningen! Malin!!! <3

Så glad att Matilda dök upp, henne träffade jag en hel vecka förra året på vår träningsresa till Furteventura.

Kärt återseende! Evve!

Energibomb och glädjespridare! Frida, alltid lika peppande!

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons

 
 


Annons

Laddar