Annons
Annons

LAST WEEK OF VACAY, BLUES


 

Foto: Jonas Pettersson

Viktigast och mest njutning den här veckan är att ni som följare både här och på Instagram är väldigt härliga. Det gör att jag känner mig bekväm i att dela med mig av smått och stort. Tack! Det betyder väldigt mycket för mig.

Annons

Min sista semestervecka har i ärlighetens namn varit ganska tråkig. Förutom små ljusglimtar i form av träning med Anja och långpass löpning med min kille så har det varit fokus på fix i lägenheten. Inte så spännande, men väl värt.

Tur för mig att Vitamin Well flyger ner oss till Båstad imorgon, för vad jag tror kommer bli en av årets roligaste helger. Det blir en blandning av träning, festligheter, tennis och massa kompishäng. Om jag längtar? Som jag längtar!

Glad fredag!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar