Annons
Annons

HELGEN MED STORT H


 

Ja men alltså man kan ju avsluta sin semester på lite olika sätt. Avslutet på min hade jag aldrig kunnat drömma om eller ens kunnat komma på att drömma om (jag har för dålig fantasi).

Några av er kanske följde med på Instastory och har lite koll, men jag tycker ändå vi tar det från början.

Annons

I lördags morse hoppade jag och min kille in i en Über mot Bromma för att ta flyget till Båstad där Vitamin Well hade ordnat så himla, himla underbart och bra för oss.

Alltså inte nog med att VW-gänget hade tänkt på varenda ynka liten detalj, typ som att det låg regnrockar på sängen för att det ofta regnar i Båstad, att man vilar bäst genom att gå på spa, lär sig mest tennis när man har gamla tennisproffs som tränare, kollar bättre på tennismatcherna medan man dricker bubbel i VIP-lounge, sover & äter bättre när man bor på grymt hotell, är uppe lite senare och dansar lite längre när man får gå på Peppes.

Ja och så var det ju såklart gänget. Fy fasen vilka underbara människor jag har fått äran att hänga med. Lite så är det väl, att utan härligt häng, hade inget av ovanstående varit lika bra. Kändes lite som att vara iväg med sitt 10 år gamla kompisgäng. Det gjorde att jag skrattade mer i helgen än jag gjort under hela mitt liv. NÄ SKOJA BA, fatta vad tragiskt det hade varit. Men så pass mycket att jag blev hes och fick träningsverk i magen.

Är så himla tacksam över att få en del av Vitamin Well familjen. Tusen, tusen tack bästa Mariette och Amanda för hur fantastiskt bra ni tog hand om oss och skämde bort oss. En helg bortom alla förväntningar, sådant som gör att det blir helg med stort H.

Vi startade med lunch, jag startade med att prata och prata. Jag gör det som mest och bäst när jag har sådana jag tycker om runt mig.

Supernöjda över att vi ska få träna med proffs. Applåderna tog inte slut.

Inte vilka grabbar som helst som tränade oss inte. Mina damer och herrar: Mikael Pernfors och Simon Aspelin.

Isabell vet hur man svingar racket hon.

Äsh, jag och Marcus river av en liten intervju ba. Misstänker att det var för att vi såg så proffsiga ut, att dom trodde att vi skulle tävla sen?!

Tennis-babe nr 1: Hanna!

Tennis-babe nr 2: Anja!

Enda sporten jag har en lite chans mot den där rackar, eller ja, han är väl bättre på allt än mig egentligen, inte bara sport. Men jag är inte ledsen.

Det här är inte en babe, det är ett proffs, som ni säkert ser och förstod i och med intervjun….. (Jag är ironisk.)

Ja men sen blev det yoga. Alla vet att efter nattklubbnattt kommer morgonyoga?!

LALALALA!

Lite sötnosar bara. Linda, Petronella, Hanna och Joakim.

PANG GÄNG! PANG HELG! PANG! WOW!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar