Annons
Annons

HEJ! JAG ÄR I PORTUGAL!


 

Hej kompisar!

Hur mår ni? Vad gör ni?

Förutom att jag blir som ett barn i den typ av värme som enbart storstäder i södra Europa bjuder på OCH hade träningsvärk i benen som absolut inte passar med en stad gjord av backar, så har jag inget att klaga på när det kommer till Lissabon.

Annons

Vi strosade runt, nä jag menar åt oss runt. Ni vet, barn är nöjda när det finns mat och kall dryck inom räckhåll. Alltså maten vi åt!!! Hade jag kunnat så hade jag köpt med hem så att vi hade kunnat äta den tillsammans. Hur mysigt?! Okej. Med det sagt.

Jag gillar ju bilder, så:

 

Ja jag vet, typsik klyschigt. Men! Den här solnedgången är inget en småstadstjej med vana av insjö är bortskämd med. (Kommer absolut inte till sin rätt på bild. Skulle ha gjort en 30 min video ist. Nästa gång.)

Vi vaknade upp här. Hotellet. Extremt bra. Snyggt, trevligt och framförallt väldigt prisvärt. På sitt sätt väldigt enkelt, men med extremt bra känsla.

 

Okej den här restaurangen!!! Den kommer få ett eget inlägg.

Snälla kan någon berätta för mig!? Vad är bättre än ett iskallt, torrt glas vin till lunchen när man är gubbsvettig i stillastående värme?

Inget! Säger min min.

 

Eller, jo den här sorbeten på citron och basilika. Eventuellt.

Lite som Down town LA, men kanske inte riktigt lika vasst är LX Factory. En alternativ stadsdel med mycket konst och mysiga restauranger. Åk dit om ni vill.

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar