Annons
Annons

GE MIG 10 KG STYRKA, TACK!


 

Diskuterade vikt och mått med en av mina kunder idag. Tyckte att det var ett bra samtal så jag blev sugen på att dela det med er.

För kanske 8-10 år sedan hade jag en standardvikt som pendlade mellan 2 kilo plus och 2 kilo minus. Kände mig såklart på topp när vågen visade det lägsta på pendelskalan om dessa 2 kilo. (Som att någon ens ser eller för den delen bryr sig.)

Annons

I ungefär samma veva började jag med tyngre styrketräning. Ding, din, ding sa det på vågen. Idag väger jag 10 kilo mer än det som var min ”idealvikt” för 10 år sedan. Och det sjukaste av allt. Jag har exakt samma storlek på byxor och tröjor då som nu. Det ni.

Med andra ord, herr BMI skulle säkert säga att jag är en tjockis. Fröken våg skulle kunna få mig att tro att jag har tappat det. Men sorry. Jag är stark nu så både BMI och våg behöver ta i mer än så för att rubba mig, jag lyssnar inte på sådant trams.

Vad lär vi oss av det här? Vågar, mått, vikt, längd spelar abslout ingen roll i landet av långsiktighet.

Kläderna är aim’n och Fotografen heter Pamela Hanné

(0)
(0)
6 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar