Annons
Annons

FREDAG HELA VECKAN? NEJ!


 

Glad fredag mina kära läsare!

Den här veckan går inte till historien. Jag har gjort massa roliga saker men känt mig helt hur balans. Ni vet en såndär vecka som man skulle kunna bryta ut i hulkgråt när någon frågar hur det är.

Annons

Jag hade nog gärna hoppat över den typen av veckor, men känner acceptans över att livet tyvärr ser ut så ibland. Särskilt lätt blir det så för mig när de saker som normalt ger trygghet krånglar.

Med det sagt tänkte jag att ni skulle få ta del av min gårdag. Fick för mig att fota nästan allt. (Glömde av mig mellan varven. Hehe.) Efter att ha sett bilderna kommer ni tänka att det inte är det minsta synd om mig. Det gör inget.

Varje dag i mitt liv börjar till exempel inte med klarblå himmel och sol. Men varje tisdag och torsdag tar jag 2:ans buss ner mot Kalvhagen för att köra Night Fight.

Mitt Night Fight crew är på plats. Jag spelar skön musik och bossar runt. Dom hatar mig fram tills att vi är klara.

Vanligtvis går vi till Pom & Flora för frukost efteråt, det är då dom inte hatar mig längre, det är då endorfiner kombinseras med världens godaste frukost. Igår var ingen vanlig torsdag.

Det var en torsdag med yogabrunch tillsammans med min bästis och ett skönt gäng tjejer. Inbjudan, den stod Röhnisch för.

Vi drack drinkar utan alkohol.

Och poserade. Säg hej till Ida (Workoutispassion) hon är bara i stan ibland och då vill man inte att hon ska åka härifrån.

Efter ett möte på Aller fick jag order om att äta lunch med Anja. (Tror inte att hon kan få nog av mig?!) Då satte jag mig snällt och väntade på en bänk i Struregallerian.

Kolla vad glad hon blev över att jag gjorde det. Eventuellt även för att vi fick denna romantiska plats för två.

Efter några timmar med Anja och jobb. Stack jag hit. Hit är lika med Färgfabriken där Rituals körde ayurveda föreläsning och snacks.  Ayurveda som jag personligen tycker är en otroligt tilltalande filosofi.

Passade på att snacka hål i öronen på den här lilla ärtan och hennes kollega Elin. Förlåt.

Det visade sig att jag och Fia har exakt samma Dosha. Undrar om det är därför jag gillar henne så mycket?

Mest tuff påväg hem på min cykel. Å nej. Jag cyklar inte på trafikerade vägar och tar kort samtidigt.

Puss

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar