Annons
Annons

EN AFTON MITT I SOMMAREN


 

Imorgon vid ej angiven tidpunkt lämnar jag Stockholm city för att styra kosan mot Örebro. En helt vild chansning är att vi kommer äta sill och färskpotatis till lunch, jordgubbar någonstans mitt-i-mellan och sen grilla på kvällen.

Annons

Jag gissar att det kommer regna en skvätt, att jag kommer vilja gå och lägga mig efter lunchen, bli lite för tävlingsinriktad när vi kör lekar, inte våga bada för att det är för kallt i vattnet, klaga över att man inte kan ha klänning hela natten.

Sist men inte minst kommer jag att muta någon att binda min krans, eventuellt plocka 7 sorters blommor för att se om det är dags att göra slut med min kille eller åka och köpa ringar.

När allt det roliga är slut, då, då åker jag till Göteborg och gråter när Cold Play spelar Fix You.

Vad ska ni göra?

Förra midsommaren såg det ut såhär och jag hade exakt på mig nedan och frös inte ens lite.

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar