Annons
Annons

DIETER & FÖRBUD


 

Hej!

Hur mår ni?

Jag skulle våga påstå att man får klaga på vädret?! (JA! FAST ATT JAG HAR VARIT I SOLEN I TRE VECKOR!) Förutom att klaga på vädret, har jag idag kickat igång en ny vända Night Fight, jag har testat Pilates (för första gången i mitt liv) och varit med Anja och Iman på Rodebjer’s sample sale. Kunde inte köpa ett skit, jag har ju varit på semester i tre veckor, i solen.

Annons

Igår när jag skulle träna blev jag från ingenstans så jävla opepp. Efter lite gummibandsövningar för stjärten och 4:a vändor benböj med fusklätta vikter cyklade jag hem och la istället hela min själ i att baka en kladdkaka, Anna Westerlund style. (Nej hon är ingen ny trendig matbloggerska hon är min barndomsvän och sitter på det kladdigaste receptet i världen.)

Slutkläm. Det går inte att göra så som jag gjorde igår varje dag i veckan, men om jag blir sugen på kladdkaka och osugen på träning på en måndag istället för en lördag så gör väl det absolut ingenting. Lätt att säga svårt att leva efter, men jag har blivit så sjukt bra på’t. Dags för er att börja träna, om ni inte redan är där. Dieter och förbud, sluta med det!

(0)
(0)
1 kommentar | Translate
 

Annons
Annons


Laddar