Annons
Annons

BARRY´S BOOTCAMP


 

I fredags var jag och prov-svettades på Barry’s Bootcamp. Barry’s är från amerikat och i korthet intervallträning på löpband, blandat med styrketräning, i nedsläckt lokal.

Passet i fredags innehöll två vändor på löpband, mixat med två vändor styrka. Förutom fantastiskt trevlig och serviceinriktad personal, proffsig instruktör, dämpad belysning och snygg lokal, var det bästa att jag stod mitt emellan Lovisa och Anja på löpbandet. Helsike vilken PEPP det gav, så kul!

Annons

Sammanfattning: Himla roligt att det börjar trilla in lite annorlunda träning i Stockholm så att man inte behöver åka till USA för att blir inspirerad. Jag som inte gillar att springa inomhus inser att det här är det bästa jag kommer få uppleva på den fronten, grymma löpband, typ som att springa i skogen. Styrkedelen är grym, men inte riktigt styrka på mitt favvosätt. Svettigt! Oj oj oj, jag gillar ju att trycka på när det kommer till korta intervaller, det kunde man verkligen göra, jag utmanades på bästa sätt.

Jag tycker alla som gillar att testa nya träningsupplevelser ska besöka herr Barry. Ni behöver inte vara medlemmar det är bara att boka sig.

   

Endorfinpeppade och nöjda till tusen! Tack Barry’s för att vi fick komma och träna hos er!

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar