Annons
Annons

ATT BARA FÅ VARA


 

Jag har det så bra här i huset och i Portugal. Idag när jag låg och flöt på brädan så funderade på vad det är som gör att jag gillar den här typen av liv så mycket, förutom sol, vind, hav och ledighet.

Annons

Jag kom fram till följande:

1 Det finns absolut att inget vackrare sätt att få ta del av havet på, det gör nästan ont så fint det är. I grått väder, när solen lyser och det turkosa färgerna exploderar, eller när solen går ner i vattnet och du ligger precis vid ytan.

2 Att jag får vara aktiv, det spelar ingen roll vad det är för väder det går alltid att surfa (även om det tar emot när det är kallt i vattnet så är det alltid lika härligt när man väl är i.) All träning utöver det känns som en bonus, som att man vissa dagar får lyxen att köra två pass.

3 Alla surforter jag har besökt är så okomplicerade. Man behöver inte klä upp sig, man går ut med blött saltvattenshår och lite rouge i flip flops och känner sig ändå pangsnygg. Avslappnat och härligt, precis som jag vill ha det.

Utöver det, jag är så tacksam övar att ha människor runt mig som får mig att göra saker jag aldrig någonsin skulle fått för mig att testa själv. För att jag ibland är jag för lat, bekväm och till viss del rädd för att utmana mig, jag behöver utmanas.

 

Standard outfit. Jeans- eller mjukishorts och en bomullstop.

Blött hår och inget smink. Det är så enkelt, det är så lätt, det är livet.

På tal om livet, här står jag och känner hur det (livet) rinner genom kroppen. Nä, bilden är arrangerad.

 

(0)
(0)
Kommentera | Translate
 

Annons
Annons


Laddar