I ANNONSSAMARBETE MED APOTEKET

Apoteket.se


 

Så helt plötsligt står man där, dom vill att man ska vara någon slags representant. Ett stort varumärke som på ett eller annat sätt har funnits i ens liv sen man var väldigt liten, som man har mycket förknippningar till. Sjukt och väldigt kul. Min kära vänner, igår var det äntligen dags för mig att ta plats i Apotekets popup på Centralen. Som jag har längtat.

Jag hade bjudit in mina följare, TACK för att ni kom. Det är så härligt att få träffa er IRL. Blir en helt annan sak. Utöver det passade jag på att ställa frågor om hur man egentligen ska tänka runt träning och förkylning till en apoteksexpert.

Själva idén och tanken med att ha mig rännandes med mick på centralen är egentligen att uppmärksamma att just exakt det där med att ställa frågor till experter kan man från och med i måndags göra på Apotekets upphottade app. Typ: ”Om man känner att det skaver i halsen, kan jag träna då?!” Ni vet sånt man egentligen vill fråga sin mamma och pappa.

OBS! Blir ni nu på studs sugna på att provköra appen eller kolla in hemsidan kan ni lika gärna passa på att använda rabattkoden: Alexandra30 så får ni 30% på ett helt köp. (Rabatten gäller hela sortimentet dagen ut. Gäller ej läkemedel)

Kolla vad fint det var!

Massa goda och nyttiga snax. Så fint.

Noggrann avbokning!

Världens generösaste goodiebag med mina 5 favoritprodukter. Såklart var Försvarets hudsalva en av dem.

Massa härliga tjejer på plats! 

Först med mobilen i högsta hugg…

Sen med micken…

Så himla trevligt att det var så många och lyssnade!

Min extramamma Pia var på plats, det förstår ni ju hur bra det känns.

Världens bästa Helena Z! 

Min barndomskompis Sophia, som alltid hejar och peppar! Gissa om min extramamma är hennes mamma!? Lika som bär?!

Tack och hej leverpastej! 

 

(0)
(0)
(0)
Kommentera | Translate
 


 
 Laddar