Annons
Annons

RE-TREAT FOR THE WIN


 

Vi har pratat om det som helgernas helg, helgen med stort H. Det kan jag säga er, det gjorde vi helt rätt i. Det blev väldigt bra, kanske till och med bättre än vi hade vågat hoppas. Extra bra blir man såklart för att man har bra människor och företag runt sig.

Annons

Hotell Tylösand har redan en stor plats i mitt hjärta då alla somrar fram till att jag blev typ 16 år spenderades där. Ja alltså inte enbart på hotellet, men i Tylösand. Att dom sedan har tagit hand om oss och fått oss att känna oss välkomna som att vi vore prinsar och prinsessor gör ju att man önskar att man hade fått behålla rummet fram till slutet av augusti.

Sen har vi tjejerna. 20 stycken guldkorn hade hittat till vår helg. Exakt den typen av människor man vill ha runt sig, glada, positiva, energifulla och hjärtliga. Tusen tack till er!

Mina partners, Tekla och Anja som är några av dom proffsigaste och mest drivna tjejerna jag känner och som jag samtidigt har så roligt med att jag har träningsvärk i magen efter våra dagar tillsammans (på grund av allt skratt).

Alla våra grymma sponsorer som gillar det vi står för och har gjort att våra tjejer har fått känna sig vansinnigt bortskämda. aim’n, Grounded Factory, Gococo, Vitamin Well, Rituals, Clarins, Casall, Happy Plugs, Urbanista Parrots och Eg-Co.

I kronologisk ordning hade vi för oss det här:

Överexalterde efter incheckning, havsutsikt och bubbel. Kolla in Anja i hörnet på spegeln, så fnittrig.

Det är det här rummet jag funderar på om jag möjligen skulle kunna behålla till typ augusti?! Snälla rara Hotel Tylösand? Jag skulle bli så glad!

Mina bordsdamer är så söta att jag hade svårt att koncentrera mig på att äta! Trots att maten smakade fab!

Vi tog 1000 kort på olika varianter av himmel-och-hav färger.

Nattyoga efter middagen på ananas med solnedgång som utsikt.

Min workshop ”Long lastning lifestyle” som handlar om hur träning förblir långsiktig.

Lyckan över att få TVÅ välfyllda goodibags.

Anjas workshop ”Hälsa 2.0” Som handlar om hur kosten blir långsiktigt, nyttig och hälsosam utan dieter och förbud.

Vi överraskade tjejerna med mixologi. Så himla trevligt och mysigt. Lite mer konkret så fick vi med örter, citrusfrukt, salt, socker och olja tillverka vår egen ekologiska kroppsscrub.

Något av det bästa man kan göra, enligt mig, är att spa:a. Spat på Hotel Tylösand är helt nyrenoverat och så jäkla härligt. Att man dessutom tillåts att dricka bubbel och prata med varann är helt i min smak.

Badbabes?!

 

Vi hade typ en meter ner till stranden. Med tanke på att vi hade beställt klarblå himmel och sol så kändes det inte jättetråkigt att köra boxning som morgonträning på där.

Träning, sen kramar! <3

Pic-Nic från Spis & Deli på klipporna innan hemfärd.

Mina lyckopiller till kompanjoner. <3

(0)
(0)
2 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar